Hey You!

Programma: High Impact Marketing

Ik ben Marianne Voerman. Marketing & Branding strateeg. Ben jij klaar om jouw droombedrijf en leven te creëren? Dan ben je hier op de juiste plek. 

GROEPSPROGRAMMA

Hey Marianne, ik wil...

Ondernemen vanuit vrijheid, plezier en financiële rust.

Hoe tof zou het zijn als al die mooie ideeën en talenten van jou de aandacht krijgen die ze verdienen? Online marketing kan soms overweldigend voelen.

Hoe zorg je er voor dat jij jouw aanbod vol vertrouwen verkoopt. Los van chronisch tijd te kort, frustraties en de onzekerheden die er soms bij komen kijken.

Je probeert alle tips en tricks die je al geleerd hebt toe te passen. Je deelt enorm veel content en waarde, maar het levert maar niet de klanten op die je graag zou willen. Je blijft het gevoel houden dat je achter de feiten aan blijft lopen of maar wat aan het proberen bent. Herkenbaar?

4D9A8984 liggend

'High Impact Marketing' Methode

Tijd om mijn ‘High Impact Marketing’ Methode© in te gaan zetten. Een simpel en bewezen methode om continue aan klanten te komen. Ik leer je in 6 weken tijd in duidelijke stappen hoe je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwelijke ondernemers mogen helpen met het opzetten van hun brand en enorm veel kennis op gedaan. Als brand- en marketingstrateeg zag ik zoveel authentieke en creatieve bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Daarom heb ik de High Impact Marketing Methode© ontwikkelt. Moeiteloos verkopen op een manier dat bij jou past. Lijkt je dat niet heerlijk! Gewoon door gewoon jezelf te zijn! Geen vervelende opdringerige verkooptechnieken, maar een methode waar bij je oprecht waardevol bent voor jouw volgers. 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij kan gaan ondernemen vanuit rust, vrijheid en financiële zekerheid. In 6 modules geef ik je alle nodige kennis en tools, zodat jij op jouw beurt impact kunt gaan maken en andere mensen blij maakt!

Inhoud programma

NU EENMALIG € 749,-
Of 4 termijnen van € 199,-

(prijzen zijn excl. btw)

In 6 weken tijd leer jij hoe je moeiteloos, met plezier en continue jouw bedrijf kan laten groeien. Niet door harder te gaan werken, maar door slim te gaan werken. Zodat je meer vrijheid creëert en meer impact kan gaan maken! We starten op dinsdag 19 mei 2020

Het programma bestaat uit:

 • Online leeromgeving met 6 uitgebreide modules met videolessen en praktische werkboeken (zie hieronder wat we in deze modules gaan behandelen).
 • Besloten VIP Community – We kijken met elkaar mee, brainstormen met elkaar mee en helpen elkaar waar nodig.
 • Groep coachcalls – Uitgebreid ruimte voor vragen en hulp van mij.
 • Levenslang toegang leeromgeving.
 • Extra bonussen: Zie hieronder.

6 Marketing modules

MODULE 1

1. Ontwikkel

It all starts with you! We beginnen met het ontwikkelen van een sterk en authentiek aanbod. Één van de belangrijkste dingen in verkopen is dat jij duidelijk hebt waarvoor je staat en dat je echte verbinding maakt met jouw volgers.

Dit komt aan bod:

 • Ontwikkel jouw Brand Message
 • Het draait niet om jou. Wat heeft jouw klant nodig?
 • Hoe krijg je echte verbinding & interactie met jouw doelgroep?
 • Ontwikkel een kneitersterk aanbod

2. PLAN

Tijd om de High Impact Marketing Methode in te gaan zetten. Ik leer je alles over hoe jij jouw marketing strategie in duidelijke stappen uitwerkt. We bespreken de verschillende soorten strategieën en hoe de opbouw en tijdlijn van een campagne eruit hoort te zien. Daarna gaan we concreet aan de slag met jouw eigen strategie en planning. 

Dit komt aan bod:

 • De drie fases van een succesvolle marketing campagne
 • De stappen van de High Impact Marketing Methode
 • Marketing strategieën & funnels
 • Jouw High Impact marketing strategie uitwerken
 • Marketingkalender & tijdlijn invullen

MODULE 2

MODULE 3

3. CONTENT CREEËREn

Nu ben je klaar om aan de slag te gaan met je content. Ik leer je hoe je content maakt dat jouw doelgroep raakt, inspireert en voor interactie zorgt. Je wilt jouw volgers meenemen op reis en zorgen dat ze vertrouwd raken met jou, zodat ze klaar zijn om actie te gaan ondernemen.


Dit komt aan bod:

 • Customer Journey – De ideale reis van jouw volger
 • Jouw content thema’s, subcategorieën en formats
 • Content Kalender invullen
 • Freebie: Creëer een onweerstaanbare weggever
 • Content batches maken:
  – Blogs / podcast / video
  – Social Media posts
  – Mailings

4. BOUW

We gaan alle nodige onderdelen klaarzetten in deze module. Ondernemers vinden dit deel best overweldigend, maar na deze module is het super simpel en duidelijk voor je. Je weet precies wat er nodig is en hoe je dit inricht. Duidelijke stappen en fijne checklisten, daar hou ik van…

Dit komt aan bod:

 • Opt – in pagina
 • Thank you – page
 • Salespage
 • Advertenties
 • Automatiseren mailings
 • Vooruit inplannen social media posts

MODULE 4

MODULE 5

5. MINDSET

We gaan het hebben over waarom verkopen soms zo spannend is en welke blokkades er in de weg kunnen zitten. Zodat je in alle rust en zekerheid jezelf online kunt laten zien.

Dit komt aan bod:

 • Blokkades doorbreken
 • Angst voor verkopen
 • Meest gemaakte fouten
 • Start before you are ready

6. LAUNCH

Whoop whoop! Alles staat klaar, jij voelt je rustig en zeker, klaar om te gaan. We bespreken de laatste onderdelen voor tijdens en na de lancering van je marketing campagne en waar je op moet letten. 

Dit komt aan bod:

 • Tijd om je campagne te lanceren
 • Meten = weten. Waar let je op in je statistieken?
 • Up-sell mogelijkheden
 • Hou ze warm!

MODULE 6

Let's review this

Blije Ondernemers

Investering waard

Ik weet dat het werkt

 Ik heb het zelf getest… In een jaar tijd heb ik mijn omzet bijna verdriedubbeld. Terwijl ik ondertussen wel minder ben gaan werken. En dat gun ik ook jou!  

Twijfel je of dit programma wat voor jou is? Laten we dan even bellen. Ik wil dat elke ondernemer die zich aanmeld ook echt hier baat bij heeft! Mijn doel is dat jij deze investering dubbel en dwars terug verdient in tijd, rust, plezier en natuurlijk ook geld!

Bonussen: Ik heb nog wat leuke extraatjes voor je!

Het programma zit boordevol handige stappenplannen, checklisten etc. Ik ben er dol op. Zo wordt alles duidelijk en inzichtelijk. Maar ik heb nog wat extra's voor je!

Extra bonussen

01

High Impact Marketing’ Planner + checklisten

03

Mini training: Facebook & Instagram advertenties

Misschien heb je nog wat vragen of vindt je de investering spannend. Dat begrijp ik! Hieronder een aantal vragen op een rij die ik veel krijg. Hopelijk helpt dit bij je keuze. Maar schroom ook niet om een advies call in te plannen. Samen kunnen wij dan kijken of dit programma wat voor jou is. Ik wil ook dat de investering het jou dubbel en dwars waard was achteraf! 

01

Ik vind het interessant, maar de prijs is spannend. Is het mijn investering waard?

Snap ik helemaal! Juist ook in spannende tijden als nu. Maar juist nu valt er zoveel te behalen online. Ik wil je niet iets verkopen waar je uiteindelijk niets aan heb gehad. Ik vind het belangrijk dat dit jouw investering het volop waard is en daar werk ik dan ook hard aan om mijn cursisten te helpen. Jouw succes is mijn succes! 

Krijg ik ook 1-1 hulp van jou?

Jazeker! In de besloten VIP Community ben ik actief om vragen te beantwoorden. Ook zijn er meerdere coachcalls tussendoor waarin er uitgebreid de ruimte is om vragen te stellen. Daarnaast is het altijd tof om te zien dat in de community de ondernemers onderling ook met elkaar meedenken en brainstormen. Er zijn zelfs toffe samenwerkingen uit ontstaan. 

02

03

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan. Je kan kiezen om éénmalig €745 euro te betalen of in vier termijnen te betalen van € 199 euro. Klik op de button dat je mee wilt doen en daar zie je de verschillende betaalopties. De eerste teermijn betaal je direct, daarna volgen elke maand de overige drie termijnen. 

Is dit programma ook nuttig voor mij?

Je hoeft geen online dienst of product te verkopen om aan dit programma mee te doen. Juist ook voor offline diensten werkt deze methode. Om een indruk te geven aan soorten ondernemers die eerder mee hebben gedaan: Fotografen, allerlei soorten coaches, creatieve ondernemers, webshops, trainers, salons, etc. Twijfel je? Laten we even bellen samen. 

04

05

IK HEB MIJN AABOD NOG NIET HELEMAAL HELDER

Geeft niets! De meeste ondernemers zijn nog wat zoekende wanneer ze beginnen met de methode. Deze stappen gaan juist helpen om hier helderheid en focus in te krijgen. Daarnaast denk ik graag met je mee!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hi, ik ben Marianne -
Marketing & brand strateeg

Ik ben Marianne Voerman. Marketing & Branding strateeg. Ben jij klaar om jouw droombedrijf en leven te creëren? Dan ben je op de juiste plek.